nuclear engineering

آموزش های تخصصی در حیطه ی مهندسی هسته ای

nuclear engineering

آموزش های تخصصی در حیطه ی مهندسی هسته ای

در رابطه با مبحث مهندسی هسته ای ، از این علم نوین برای تولید برق استفاده می شود. در واقع کم هزینه ترین و تمیزترین تکنولوژی در تولید برق که به صورتی بی انتها می توان ار آن استفاده نمود و تا چندین هزار سال مشکل تامین منابع مورد نیاز برای تولید سوخت آن وجود ندارد همین انزژی می باشد ولی با این خصوصیت که نیاز به یک تکنولوژی بسیار پیشرفته ایست که کمتر کشوری از آن برخوردار است. در این زمینه نیز اطلاعات مفیدی را قرار خواهیم داد...

And in connection with the subject of nuclear engineering, this new science is used to generate electricity. In fact, the cheapest and cleanest technology in electricity generation that can be used endlessly and for several thousand years there is no problem in providing the resources needed to produce fuel is the same energy, but with the feature that the need for a It is a very advanced technology that few countries have. In this regard, we will provide useful information ...

۳ مطلب در ارديبهشت ۱۴۰۱ ثبت شده است

     رآکتور هسته ای سازه ای است که تمام واکنش های مربوط و مذکور در مقاله ی دوم _ و بخصوص شکافت هسته ای، در آن اتقاق می افتد. و این سازه ی بزرگ طوری طراحی و ساخته می شود که این واکنش ها را مدیریت کند و آبی که در درون مدارهای مربوطه در حرکت است را گرم کرده و به بخار تبدیل نموده و با استفاده ی از بخار توربین را به حرکت درآورد. راکتور هسته ای سازه ای بسیار عظیم است که از قسمت ها ی متفاوتی تشکیل شده است بدنه ی آن از بتن ساخته شده است و ضخامتی در حدود 1/5 متر دارد. معمولا راکتورهای هسته ای بصورت گنبدی شکل ساخته می شود و ارتفاع آن ها در حدود بیش از 12 متر می باشد البته بسته به نوع راکتور این ارتفاع و سایز آن تغییر می کند. 

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۰۶ ارديبهشت ۰۱ ، ۰۴:۳۱
hrm nuclearengineering

    در شکافت هسته ای از ذره های بدون بار برای تقسیم یک هسته ی سنگین به دو هسته ی سبک تر استفاده می شود. نوترون بدون بار است و بدون آن که تحت میدان الکترواستاتیکی ذرات اتم ها و هسته ها قرار بگیرد از ابر الکترونی اتم های سنگین عبور کرده و به هسته ی آن ها می رسد و در هر سرعتی که باشد این قابلییت را داراست چرا که الکترون ها دارای بار منفی هستند و بار مثبت یعنی پروتون ها را جذب کرده و الکترون های دیگر را دفع می کنند.

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۰۲ ارديبهشت ۰۱ ، ۱۸:۳۹
hrm nuclearengineering

 

       انرژی که تحت عنوان انرژی هسته ای می شناسیم به واکنش هایی که در هسته ها و نوکلوئید های آن ها رخ می دهد اتلاق می شود. این انرژی یا بصورت شکافت هسته ای آزاد می شود یا بصورت همجوشی هسته ای.

 

       * در شکافت، یک عنصر سنگین به دو عنصر سبک تر تبدیل می شود و بنا بر رابطه ای که انیشتین آن را بدست آورد مقداری انرژی آزاد خواهد شد( درمقاله ای دیگر بصورت جزئی توضیح داده خواهد شد) این انرژی آزاد شده فوق العاده زیاد است و اگر بتوان آن را مدیریت نمود می توان در تولید برق استفاده ی بسیاری از آن کرد.

 

       ** در همجوشی هسته ای ، عملیات برعکس شکافت هسته ای رخ می دهد یعنی دو عنصر سبک به یک عنصر سنگین تر تبدیل می شوند(این مورد را هم درجای خود به طور مفصل توضیح می دهیم).

هم در شکافت و هم درهمجوشی مقداری از جرم پس از واکنش به انرژی تبدیل می شود و مقدار قابل ملاحظه ای خواهد بود. اگرچه همجوشی قبل از شکافت کشف شد و اولین واکنش همجوشی دست بشر در دهه ی 1920  آزمایش شد.

واکنش های همجوشی انواع مختلفی دارد که معروف ترین آن از ترکیب یک تریتیوم با یک دوتریوم بوده و حاصل یک عنصر هلیوم می باشد.

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۰۲ ارديبهشت ۰۱ ، ۰۰:۴۰
hrm nuclearengineering